Kanaaniske aktier springer ned på Q3-tab, men Bitcoin-rally understøtter salg af kryptomearbejdere

Bitcoin-mineapparatsproducenten Canaan (NASDAQ: CAN) aktiekurs nævnet efter at have rapporteret et fald på 75% år over år i indtægter i tredje kvartal, da virksomheden aflæssede lager til en lavere pris. Virksomheden siger dog, at det er begyndt at modtage nye ordrer, da Bitcoin-rallyet hjalp med at forbedre bitcoin-minearbejdernes margener.

På trods af udbuddet steg aktiekursen i Kanaan stadig 115% i den sidste måned takket være bitcoin-kursforøgelse på mere end 160% i år.

Kanaan-aktiekursudsalg er et attraktivt indgangssted for investorer, der stærkt tror på bitcoin-adoption. Dette skyldes, at analytikere fra fremtrædende firmaer som Citi antydede, at den digitale mønt er klar til at handle over $ 300K næste år.

Grundlæggende ser stærkt ud på trods af 3. kvartals tab

Tredje kvartals omsætning fra Bitcoin Bank-mineproducent kom ind på $ 24 millioner, mens tab pr. Aktie lå på omkring $ 0,08. Virksomheden siger, at pandemirelaterede udfordringer har påvirket efterspørgslen efter sine produkter betydeligt.

På den positive side faldt omsætningen i tredje kvartal kun med 8% fra andet kvartal i år, da bitcoin-mineselskabet er begyndt at modtage ordrer på mineprodukter.

”Efterspørgslen efter minedriftsmaskiner på markedet fortsatte med at komme tilbage i tredje kvartal, og vi har modtaget et stort antal ordrer inden salg, som er planlagt til levering fra 4. kvartal 2020, Mr. Quanfu Hong, Chief Financial Officer af Kanaan, angivet.

Bitcoin-prisrally styrker marginerne

Prisprisen i bitcoin vil sandsynligvis forbedre marginerne for minearbejdere. Markedsrapporterne antyder, at bitcoin-minearbejdere har brug for prisen på en enkelt bitcoin for at svæve over $ 10.000 for breakeven.

Heldigvis handler Bitcoin-prisen i øjeblikket omkring $ 19K med forventninger om, at institutionelle investeringer og en højere adoptionsrate yderligere vil forbedre prisen på den største mønt. For Canaan vil prisstigningen sandsynligvis tvinge nye minearbejdere til at købe minerelaterede produkter.