LTC, BTC tai BCH – Mitä harmaasävymantra-sijoittajat seuraavat?

Kun puhumme salausvarojen kertymisestä, tänä vuonna mieleen tulee vain yksi yritys – Harmaasävyinen luottamus. Pelkästään vuonna 2020 Harmaasävyt ovat keränneet yli 300000 BTC: tä ja samalla ottaneet käyttöön uuden digitaalisen omaisuuden luottamuksen, joka liittyy Litecoiniin.

Raporttien mukaan yritys on rekisteröinyt yli miljardi dollaria sisäänvirtauksia vuoden 2020 kolmannella vuosineljänneksellä salaussijoitustuotteisiinsa. Harmaasävyn mukaan varoja on edelleen tullut instituutioista, ja niiden osuus vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä oli 81 prosenttia.

Vaikka pinnalla tämä tarkoittaa, että institutionaalinen kiinnostus digitaalisiin omaisuuksiin paranee jatkuvasti, paljon tietoa ei tule silmiin.

Otetaan esimerkki Litecoinista ymmärtääksemme paremmin dynamiikkaa.

Oliko Grayscalen Litecoin Trust todella myös?

Vaikka Litecoinin kannattajat eivät ehkä pidä alaotsikosta, meidän on noudatettava tosiasioita. Harmaasävy ilmoitti, että sen Litecoin Trust suoriutui parhaiten tällä vuosineljänneksellä arvioiden, että se havaitsi ylivoimaisen 1800 prosentin nousun sisäänvirtauksissa vuosineljänneksittäin.

Vaikka omalla Litecoinilla on laillisesti todistettu salausresurssi, miksi institutionaalinen sijoittaja injektoisi pääomaa omaisuuteen, joka on noussut vain 49 dollariin 31 dollarista vuoden 2019 alusta lähtien? Prosentuaalisesti se on merkittävä määrä, mutta sen vuoden 2019 huippu oli 142 dollaria, ja pitkälti positiivisen vuoden 2020 aikana Litecoin ei ole edes onnistunut ylittämään 100 dollarin kynnystä.

Mahdollinen selitys on, että sen sijaan, että keskityttäisiin Litecoinin kasvuun, sijoittajat ovat mahdollisesti kiinnostuneempia Grayscalen rasvapreemioista.

Olipa kyseessä LTC, BTC tai BCH, sijoittajat katsovat vain palkkioita

Vaikka tässä on lueteltu yksityiskohtainen erittely, tässä artikkelissa selitämme lyhyesti, mihin näiden institutionaalisten sijoittajien pääoma virtaa.

Kun sijoittajat sijoittavat rahaa Bitcoin Bank Trust- tai Litecoin trust -rahastoon, harmaasävyiset sijoittajat luovat uusia luontoissuorituksia NAV: ssä käyttämällä sijoittajan nykyisiä BTC- tai LTC-osuuksia. Joten nyt, kun sijoittajat ostavat LTCN: ää, he voivat hyötyä myymällä nämä osakkeet vähittäiskaupalle valtavalla lisäarvolla Grayscalen palkkion vuoksi.

Lehdistöaikana LTCN: n preemio oli huikea 750%, kun LTC: n omistusosuus osaketta kohden oli 4,43 dollaria, kun taas osakkeen markkina-arvo oli 33,25 dollaria. Mahdollinen syy 1800 prosentin tuloihin?

Kuinka oikeutettu institutionaalinen intressi säilyy?

Kun puhumme valtavista vakuutusmaksuista, jotka tuottavat valtavia voittoja näille ”institutionaalisille sijoittajille”, voimme havaita, että kiinnostus Grayscalen salaustuotteisiin kohdistuu vain kannattavuuden kasvattamiseen eikä omaisuuden perustavanlaatuisen kasvun edistämiseen. Joten Harmaasävy lisäämällä varoja AUM: iinsa on melko epäselvä arvio siitä, kuinka aidosti kiinnostuneet tai mukana olevat laitokset todella ovat.